10 g Earth Control cashewpähkinöitä, yön yli liotettuja
3 rkl oliiviöljyä
4 rkl vettä
1/2 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
suolaa ja pippuria
Laita cashewpähkinät likoamaan päivää aiemmin kulholliseen vettä.
Seuraavana päivänä huuhtele liotetut pähkinät ja laita ne tehosekoittimeen öljyn, veden, sitruunamehun ja sitruunankuoren kanssa. Sekoita, kunnes kastike on kermamaista. Jos kastike tuntuu liian paksulta, lisää vettä. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarkista sitruunan maku.
Puhdista kaalinlehdet, irrota varsiruodit ja hienonna lehdet. Laita kulhoon sitruunamehun kanssa ja hiero mehua lehtiin. Pilko avokado ja sekoita kaalin ja parmesaaniraasteen kanssa. Kääntele kastike salaatin joukkoon ja lisää päälle Earth Control krutonkeja. Kokeile paistetun tai grillatun kanan lisäkkeenä!
Ainesosat
10 vartta lehti- tai savoijinkaalia
2 rkl sitruunanmehua
2 avokadoa
25 g raastettua parmesaania
75 g Earth Control krutonkeja
KASTIKE
10 g Earth Control cashewpähkinöitä, yön yli liotettuja
3 rkl oliiviöljyä
4 rkl vettä
1/2 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
suolaa ja pippuria
Ohjeet
Laita cashewpähkinät likoamaan päivää aiemmin kulholliseen vettä.
Seuraavana päivänä huuhtele liotetut pähkinät ja laita ne tehosekoittimeen öljyn, veden, sitruunamehun ja sitruunankuoren kanssa. Sekoita, kunnes kastike on kermamaista. Jos kastike tuntuu liian paksulta, lisää vettä. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarkista sitruunan maku.
Puhdista kaalinlehdet, irrota varsiruodit ja hienonna lehdet. Laita kulhoon sitruunamehun kanssa ja hiero mehua lehtiin. Pilko avokado ja sekoita kaalin ja parmesaaniraasteen kanssa. Kääntele kastike salaatin joukkoon ja lisää päälle Earth Control krutonkeja. Kokeile paistetun tai grillatun kanan lisäkkeenä!