The professional kitchen

Olemme koonneet suosituimmista tuotteistamme valikoiman ammattilaiskeittiöille ja pakanneet ne suurempiin pusseihin, jotka sopivat suurtalouskäyttöön. Earth Control – tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia ja olemme ylpeitä saadessamme tarjota tuotteita, joiden avulla kasvipitoisen ruoan lisääminen ruokavalioon on helppoa.

Tutustu monipuoliseen tuoteryhmäämme, josta löytyy tuoteita niin aamiaiskattaukseen, salaattibaariin, leivontaan kuin pitopalveluille käytettäväksi. Bon appétit!

Tuoteryhmä ei saatavilla Suomessa.

Monipuolinen buffet

Pähkinät, siemenet ja kuivahedelmät ovat mainio lisuke tarjolle salaattibuffettiin. Niillä on helppo lisätä makua, värejä, rapeutta ja monipuolisuutta annoksiin ja ne sopivat moniin ruokavaliohin. Yhdistele ennakkoluulottomasti ja inspiroidu resepteistämme. 

Rapeita naposteltavia

Olemme koonneet pienen valikoiman herkullisia, rapeita välipaloja, jotka voi asettaa helposti tarjolle sellaisenaan. Välipalapussit sopivat erinomaisesti vastaanotto- ja taukotiloihin tai niitä voidaan tarjota kokoustiloissa välipalana.

Kuivapaahdettu Århusissa, Tanskassa

Monipuolisessa valikoimassamme on sekä maustamattomia pähkinöitä että paahdettuja ja kevyesti suolattuja pähkinöitä.  Useimmat pähkinät maistuvat tietenkin herkullisilta sellaisinaan, mutta niiden maku korostuu, kun niitä paahdetaan kevyesti ja lisätään hieman suolaa. Jotta lopputuloksesta tulee juuri halutunlainen, paahdamme pähkinät itse omassa paahtimossamme Tanskassa.

Kuivapaahtaminen tarkoittaa, että paahdettaessa pähkinöihin ei lisätä lainkaan öljyä, jotta pähkinöiden luonnolliset aromit korostuvat. Ensin olemme käyttäneet pähkinät suolahauteessa, jonka jälkeen ne paahdetaan hitaasti alhaisissa lämpötiloissa. Tunnemme raaka-aineemme ja haluamme tuoda niiden parhaat puolet esiin.