Green Cooking

Kasvievergiaa jokaiseen päivään!

Green Cooking on uusi vegaanituotevalikoimamme, joka tarjoaa helppoja ja herkullisia ateriaratkaisuja kiireisiin päiviin.

Vegaanisen ruoanlaiton ei tarvitse olla aikaa vievää, tylsää tai vaikeaa. Earth Control® Green Cooking -tuotteiden kanssa on helppoa ja herkullista lähteä uusiin makuseikkailuihin ja lisätä kasvispitoisia aterioita ruokavalioon.

Tutustu tuotevalikoimaamme alla...

100 %  kasvipohjainen

Sekoitukset rapeille falafeleille ja herkullisille Veggie-hampurilaispihveille, jotka koostuvat huolella valituista, kasvipohjaisista ainesosista ja jotka on maustettu niin, että koko perhe voi nauttia kasvisruokaa. Lisää vain vettä, muotoile falafelit tai kasvispihvit ja paista astia pannulla rapeiksi ja kultaisiksi. Enintään 20 minuutissa saat herkullisen, maukkaan vaihtoehdon lihapullille ja jauhepihveille.

The claim of Vegetarian Society of Denmark

"At The Vegetarian Society of Denmark we work for vegetarian and vegan products to be accessible to everyone. We are really pleased that Earth Control® adds even more delicious, green solutions to the market. The globe and future generations need us eat more green, so it's important that more companies take responsibility and allow Danes to choose green solutions in supermarkets like Earth Control® does. " - Mie Nordly, Business Manager of  The Vegetarian Society of Denmark.

Paljon makua valmiilla sekoituksilla 

Esikypsennyksen ansiosta saat kuitupitoiset ja proteiinia sisältävät kasvisannokset nopeasti pöytään – keitä vain 10 minuuttia. Sekoitukset on maustettu kevyesti ja ne ovat mainio vaihtoehto riisille ja pastalle ja käyvät hyvin salaatteihin ja keittoihin.