valkosipulilla maustetut

grissini

  • Nettopaino: 100 g
  • Alkuperä: Italia

Grissini eli leipätikut ovat perinteinen italialainen ruokahalua herättelevä naposteltava, joka on lähtöisin Torinosta, Piemonten alueelta. Rapean naposteltavan juuret ovat 1600-luvulla, jolloin leipuri Antonio Bruneroa pyydettiin kehittämään leipä nuorelle herttualle Vittorio Amadeo toiselle, joka oli kärsinyt ruoansulatusvaivoista. Näin syntyi herkullinen ja rapea, vatsaystävällisempi leipä. Grissinit ovat mainio lisä salaatteihin ja helppo lisäke tarjottavaksi tapas-pöydässä tai juustojen kera.

Tuotetiedot

Ainesosat:

VEHNÄJAUHO, 12% oliiviöljy, auringonkukkaöljy, hiiva, 2% persilja, suola, mallas (vehnä), vesi, 1% valkosipuli.

Allergeenit

Sisältää gluteenia. Saattaa sisältää seesamin ja soijan jäämiä.

Säilytysohje

Säilytä kuivassa, viileässä ja tiukasti suljettuna.

Ravintoarvo per. 100G

  • Energiaa 1930 KJ (461kcal)
  • Rasvaa 17g
  • josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,8g
  • Hiilihydraatteja 64g
  • josta sokereita 4,1g
  • Ravintokuitua 3,2g
  • Proteiinia 11g
  • Suolaa 2,7g