*XXL - 300 g

valkosipuligrissini

  • Nettopaino: 1000 g
  • Alkuperä: Italia

Grissini eli leipätikut ovat perinteinen italialainen ruokahalua herättelevä naposteltava, joka on lähtöisin Torinosta, Piemonten alueelta. Rapean naposteltavan juuret ovat 1600-luvulla, jolloin leipuri Antonio Bruneroa pyydettiin kehittämään leipä nuorelle herttualle Vittorio Amadeo toiselle, joka oli kärsinyt ruoansulatusvaivoista. Näin syntyi herkullinen ja rapea, vatsaystävällisempi leipä. Grissini-tikut ovat mainio lisä salaatteihin ja helppo lisäke tarjottavaksi tapas-pöydässä.

Huom. Suuri pakkauskoko sopii erityisesti ammattikeittiöille.
* tuote ei saatavilla Suomessa

Tuotetiedot

Ainesosat:

VEHNÄJAUHO, 12% oliiviöljy, auringonkukkaöljy, hiiva, 2% persilja, suola, mallas (vehnä), vesi, 1% valkosipuli.

Allergeenit

Sisältää gluteenia. Saattaa sisältää seesamin ja soijan jäämiä.

Säilytysohje

Säilytä kuivassa, viileässä ja tiukasti suljettuna

Ravintoarvo per. 100G

  • Energiaa 1930 KJ (461kcal)
  • Rasvaa 17g
  • josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,8g
  • Hiilihydraatteja 64g
  • josta sokereita 4,1g
  • Ravintokuitua 3,2g
  • Proteiinia 11g
  • Suolaa 2,7g