Toiminta-ajatuksemme

Missiomme on tehdä arjen ruokailuistasi helppoja. Tuotteidemme avulla lisäät aterioihin terveellisiä ja luonnollisia makuja. Voit päivittää tuttujen reseptien makumaailmaa tai etsiä reseptit-osiosta innostavia ideoita kokeiltavaksi. Herkullista helposti! 

Viljely, jalostus ja valmistus

Tuotteiden viljelyn, jalostuksen ja valmistuksen välisen yhteyden ymmärtäminen on toimintamme keskiössä. Kutsumme tätä arvoketjua Earth Controliksi. Tuotteen laatu muodostuu maaperää kunnioittaen. Viljelyn ja sadonkorjuun aikana on huolehdittava maaperän pysymisestä terveenä ja hedelmällisenä. Näin syntyy laadukkaita luonnon antimia, jotka pakkaamme sinulle, joka arvostat laatua.

Lue lisää huolellisesti valittujen ainesten kasvattamisesta, käsittelystä ja valmistamisesta.


Lue lisää

Laatua luonnosta

Earth Control tarkoittaa huolellisesti valikoituja pähkinöitä, siemeniä ja kuivattuja hedelmiä maailman eri puolilta, joiden avulla on helppoa herkutella terveellisillä ja luonnollisilla mauilla.


Aamuihin, jolloin pieni lisäenergia on tarpeen. Kiireisen päivän välipalaksi ja pikkunälän taltuttajaksi. Pieneen herkutteluhetkeen sohvan nurkassa. Tai päivitä tuttu salaatti tällä kertaa uudenlaiseksi. Kun on kiire, Earth Control-tuotteilla lisäät ateriaasi helposti uusia, terveellisiä makuja.

Uusia makuja


Earth Control on sinulle, joka olet kiinnostunut tuotteiden alkuperästä ja etsit aitoja makuja. Earth Control on sinulle, joka haluat laajentaa makumaailmaasi ja kokea onnistumisen elämyksiä. Olet valmis poikkeamaan totutuista tavoista ja utelias kokeilemaan uusia reseptejä.

Resepti-ideoita 

Laatu ja vastuullisuus

Raaka-aineemme ovat peräisin kaikkialta maailmasta, missä niitä kasvatetaan luonnossa. Kasvuolosuhteet asettavat suuria vaatimuksia laadunvalvonnalle, hankinnalle ja vastuuvelvollisuudelle. Olemme muun muassa jäsenenä Business Social Compliance Initiative -yrityksessä (BSCI), joka on eurooppalainen organisaatio, jolla on yhteinen toimittajien ihmisoikeuksien ja työntekijöiden työskentelyolosuhteiden valvonta- ja koulutusjärjestelmä. Haluamme aktiivisesti varmistaa sosiaalisen vastuun koko arvoketjussamme. Olemme BRC-sertifioituja, mikä tarkoittaa, että noudatamme globaaleja säädöksiä ja vakiintuneita menettelyjä raaka-aineidemme laadunvarmistuksessa ja elintarviketurvallisuudessa. Olemme myös jäsenenä YK: n Global Compact - aloitteessa, joka on yksi maailman suurimmista kestävän kehityksen periaatteiden ja toimien edistävistä liikkeistä.

Lisätietoja Global Compact - aloitteesta

Laatuosastomme tarkastaa päivittäin kaikki meille toimitetut raaka-aineet ja tuotteet varmistaaksemme tuotteidemme korkean laadun ja että noudatamme kaikkia sääntöjä ja standardeja. Jos tuotteemme ei jostain syystä vastaisikaan laatuvaatimuksia, haluamme mielellämme kuulla siitä.

CSR-RAPORTTIMME (englanniksi)