Tomaattisalaatti

pinjansiemenillä

  • 20 min
  • 2 annosta
Resepti: Michala Kramer

Ainesosat

  • 1 munakoiso
  • 1 kesäkurpitsa
  • 3 isoa tomaattia
  • 1 kourallinen salaattijuustoa
  • 1 pss Earth Control Pinjansiemeniä
  • suolaa ja pippuria
  • Koristeluun tuoretta basilikaa

Ohje

Huuhtele ja viipaloi kurpitsa ja munakoiso. Lisää hieman öljyä parilapannulle ja paista molemmin puolin 3-4- minuuttia. Jos grillaat viipaleet, sivele öljy suoraan viipaleille. Siivuta tomaatit ja asettele kasvikset lautaselle ympyräksi.

Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla, kunnes ne muuttuvat kullankeltaisiksi.
Mausta kasvisviipaleet suolalla ja pippurilla, lisää feta- tai muu salaattijuusto ja ripottele päälle pinjansiemenet. Koristele basilikalla.

pinjansiemenet

Pinjansiemenet kasvavat pääosin Lähi-Idässä, Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Ne ovat haastavia kerätä ja kuoria pussitettavaksi, mutta sitten niiden käyttö onkin helppoa ja ne sopivat moneen käyttötarkoit[...]
Lue lisää