Raikas parsakaalisalaatti

with broccoli, pesto, feta and cranberries

  • 12 min
  • 2 annosta
Resepti: Michala Kramer

Ainesosat

Ingredients:

  • 1 pss Earth Control Karpaloita
  • 300 g Parsakaalia
  • 3 rkl vihreää pestoa
  • 2 rkl salaattijuustoa (feta tms)
  • kourallinen rucolaa
  • 1/2 punasipuli
  • 1/2 avokado
  • 1/2 sitruunan mehu

Ohje

Huuhtele parsakaali ja pilko pieniksi kukinnoiksi. Kypsennä 2-3 minuuttia kattilassa. Sillä välin, leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi, puhdista rucola ja viipaloi avokado. Pysäytä parsakaalin kypsyminen huuhtelemalla kukinnot kylmällä vedellä.

Sekoita parsakaali, pesto ja rucolanlehdet ja aseta tarjoiluastiaan. Lisää salaattijuustomuru, sipulirenkaat ja avokado. Ripottele päälle sitruunamehua ja karpalot.

kuivatut karpalot

Karpaloissamme on hurmaavan punainen väri ja ne ovat herkullisen happamia ja makeita samanaikaisesti. Ne ovat kasvaneet Kanadassa suonkaltaisilla alueilla. Ennen sadonkorjuuta syksyisin alueelle pääst[...]
Lue lisää