Pinaattisalaatti

kardemummakastikkeella

  • 10 min
  • 4 annosta
Resepti: Ditte Ingemann

Ainesosat

  • 150 g babypinaattia
  • 3 päärynää
  • 4-5 rkl Earth Control paahdettuja ja suolattuja kurpitsansiemeniä

Kastike:

  • 1 tl jauhettua kardemummaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl nestemäistä hunajaa
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • suolaa ja pippuria

Ohje

Huuhdo pinaatinlehet huolellisesti ja kuivaa ne. Laita pinaatti isoon kulhoon. Leikkaa päärynät pieniksi kuutioiksi ja sekoita pinaatinlehtien kanssa.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele kastike salaatin sekaan. Ripottele kurpitsansiemenet salaatin päälle.

Sopii tarjottavaksi grillattujen ruokien kanssa.

kurpitsansiemenet

Kuivapaahdettujen ja suolattujen kurpitsansiementen aromi sopii erityisesti salaatteihin, keittoihin ja kasvisruokiin. Olemme paahtaneet siemenet omassa paahtimossamme, jotta saamme niistä juuri oikea[...]
Lue lisää