Ainesosat
- 1 iso suippokaali
- 2 päärynää
- 50 g Earth Control kuivattuja karpaloita
- nippu krassia
- 2 rkl seesaminsiemeniä
Kastike
- 1 rkl hienonnettua piparjuurta
- 2 cm tuoretta inkivääriä
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 tl sinappia
- 2 rkl omenasiiderietikkaa
- 1/2 tl suolaa
- hyppysellinen pippuria
Ohje
Leikkaa kaali ohueksi. Poista päärynöiden kota ja siemenet ja leikkaa hedelmä ohuiksi lohkoiksi. Sekoita keskenään.
Kastike:
Raasta kuorittu inkivääri hienoksi raasteeksi. Raasta piparjuuri tai pilko se hyvin pieniksi paloiksi. Yhdistä raasteet ja mausta sinapilla, suolalla/pippurilla ja lisää omenasiiderietikka samalla sekoittaen. Lisää kastike kaalin ja päärynän joukkon ja kääntele sekaisin.
Ripottele päälle krassia, seesaminsiemeniä ja päällimmäiseksi karpaloita.

kuivatut karpalot
Karpaloissamme on hurmaavan punainen väri ja ne ovat herkullisen happamia ja makeita samanaikaisesti. Ne ovat kasvaneet Kanadassa suonkaltaisilla alueilla. Ennen sadonkorjuuta syksyisin alueelle pääst[...]
Lue lisää