Bataattipasta

cashewpähkinöillä

  • 20 min
  • 2 annosta
Resepti: Michala Kramer

Ainesosat

Ingredients:

  • 250 g nauhapastaa
  • 150 g bataattia
  • 1 dl ruoanvalmistuskermaa tai kasvivalmistetta
  • 1 rkl laadukasta punaista pestoa
  • 1/2 sitruunan tai limetin mehu
  • suolaa ja pippuria

Served with:

  • 1 bag of Earth Control Cashews
  • 1 handful of parsley
  • 1 tsp lime juice
  • 1 pinch of seman

Ohje

Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.

Pese bataatti ja leikkaa se pitkittäin. Tarvitset vain noin puolikkaan bataatin. Tee haarukalla reikiä bataattiin, aseta se leivinpellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia, kunnes se on pehmennyt (voit kokeilla haarukalla).

Kun bataatti on valmis, kaavi sen sisältö ja sekoita kerman ja peston kanssa. Mausta suolalla, pippurilla ja limettimehulla.

Keitä pastaa 2 - 3 minuuttia (tai pastapakkauksen ohjeen mukaan)). Kaada vesi pois kattilasta ja lisää bataattikastike. Sekoita varovasti.

Hienonna cashewpähkinät karkeasti ja ripottele ne pastan päälle yhdessä limettimehun, tuoreen persiljan ja seesaminsiementen kanssa.

cashewpähkinät

Tarkkaan valikoidut cashewpähkinämme tulevat pääasiallisesti Vietnamista tai Intiasta, jotka ovat mitä parhaimpia kasvupaikkoja maailmassa niiden lämpimän ilmaston vuoksi. Miedot cashewpähkinät ovat n[...]
Lue lisää