Pastasalaatti

karpaloita, cashewpähkinöitä ja pestoa

  • 15 min
  • 4 annosta
Resepti: Ditte Ingemann

Ainesosat

  • 200 g keitettyä kokojyväpastaa
  • 40 g Earth Control kuivapaahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä
  • 50 g Earth Control karpaloita
  • 75 g feta tai muuta salaattijuustoa

Pesto

  • 1 iso nippu tuoretta basilikaa
  • 50 g. Earth Control manteleita
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1,5 dl. oliiviöljyä
  • suolaa

Ohje

Sekoita kaikki peston ainesosat, kunnes maku ja koostumus ovat sopivat. Sekoita jäähtyneeseen pastaan noin 4 rkl pestoa. Ripottele päälle karpaloita, cashewpähkinöitä ja fetapaloja. Tarjoa lisukkeena kanaruokien tai grillatun porsaanlihan kanssa.

VINKKI!
Voit säilyttää ylimääräistä pestoa jääkaapissa lasipurkissa muutaman päivä ajana.

kuivatut karpalot

Karpaloissamme on hurmaavan punainen väri ja ne ovat herkullisen happamia ja makeita samanaikaisesti. Ne ovat kasvaneet Kanadassa suonkaltaisilla alueilla. Ennen sadonkorjuuta syksyisin alueelle pääst[...]
Lue lisää

cashewpähkinät

Tarkkaan valikoidut cashewpähkinämme tulevat pääasiallisesti Vietnamista tai Intiasta, jotka ovat mitä parhaimpia kasvupaikkoja maailmassa niiden lämpimän ilmaston vuoksi. Miedot cashewpähkinät ovat n[...]
Lue lisää