Kaurapuuro

mustikoilla ja pistaasipähkinöillä

  • 10 min
  • 2 annosta
Resepti: Ditte Ingemann

Ainesosat

  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl maitoa
  • 2 dl vettä
  • 3 rkl tuoreita mustikoita
  • 2 rkl suolaamattomia, kuorittuja pistaasipähkinöitä (tai muita pähkinöitä)
  • Ripaus suolaa

Ohje

Laita kaurahiutaleet, vesi ja maito kattilaan, keitä noin 4-5 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta suolalla. Jaa kahteen kulhoon ja ripottele päälle mustikoita ja rouhittuja pähkinöitä.

VINKKI!
Puuroon saa helposti vaihtelua lisäämällä siihen erilaisia tuoreita tai kuivattuja hedelmiä ja/tai marjoja, kuten karpaloita, mustikoita ja gojimarjoja. Kokeile myös erilaisia pähkinöitä ja pähkinäsekoituksia.

pistaasipähkinät

Olemme kuorineet nämä pistaasit valmiiksi, joten sinun on helpoo käyttää niitä suoraan pakkauksesta salaatteihin, leivontaan ja jälkiruokiin.

* Tuote ei saatavilla Suomessa
Lue lisää