Myslipatukat

rapeat ja suolaisenmakeat

  • 60 min
  • 10 palaa
Resepti: Linn Grubbström

Ainesosat

  • 50 g Earth Control Sweet & Salty sekoitusta
  • 175 g Earth Control taateleita
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 rkl kookosöljyä
  • 2 rkl maapähkinävoita
  • 1 kananmuna

Ohje

Lämmitä uuni 150 asteeseen. Sulata kookosöljy kasarissa. Hienonna taatelit pieniksi paloiksi ja sekoita öljyn kanssa. Lisää Sweet & Salty sekoitus, kaurahiutaleet, maapähkinävoi ja kananmuna.

Laita seos leivinpaperin päälle pellille ja muotoile siitä 2 cm paksu levy. Laita toinen leivinpaperi taikinan päälle ja paina tasaiseksi vaikka pienen leikkuulaudan avulla. Poista päällimmäinen paperi ja paista 150 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia kunnes pinta on kullankeltainen. Anna jäähtyä ja leikkaa patukoiksi terävällä veitsellä.

sweet & salty

Luontaisesti makeat rusinat ja hunajalla makeutetut maapähkinät yhdessä paahdettujen ja suolattujen maapähkinöiden kanssa ovat erityisen maukas yhdistelmä. Suolaisen ja makean sekoitus piristää iltapä[...]
Lue lisää

taatelit

Kivettömät Deglet Nour taatelimme ovat kasvaneet Tunisiassa, missä lämmin, subtrooppinen ilmasto tarjoaa hedelmille hyvät kasvuolosuhteet. Taatelipalmuja on kasvatettu yli 8000 vuoden ajan. Hedelmät m[...]
Lue lisää