Lehtikaalisalaatti

veriappelsiinia ja kermaista cashewkastiketta

  • 30 min
  • 2 annosta
  • Video
Resepti: Ditte Ingemann

Ainesosat

  • 200 g lehtikaalia
  • 1 avokado
  • 1 veriappelsiini
  • 1 rkl Earth Control saksanpähkinöitä

Kastike

  • 50 g Earth Control cashewpähkinöitä
  • (yön yli liotettuja)
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 4-5 rkl vettä
  • 1 luomusitruunan mehu ja kuori
  • Suolaa ja pippuria

Ohje

Huuhtele liotetut cashewpähkinät ja sekoita ne tehosekoittimessa muiden kastikeainesten kanssa kermaiseksi kastikkeeksi. Lisää vettä, jos kastike on liian paksua. Maista ja mausta lisää tarvittaessa.

Huuhtele lehtikaali huolellisesti ja taputtele se kuivaksi. Poista lehtiruodit ja varret ja paloittele lehdet. Leikkaa avokado pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon yhdessä lehtikaalin kanssa. Kääntele sekaisin yhdessä 4 ruokalusikallisen kastiketta kanssa. Kuori appelsiini ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Pilko saksanpähkinät karkeaksi rouheeksi ja ripottele salaatin päälle yhdessä veriappelsiiniviipaleiden kanssa.

cashewpähkinät

Tarkkaan valikoidut cashewpähkinämme tulevat pääasiallisesti Vietnamista tai Intiasta, jotka ovat mitä parhaimpia kasvupaikkoja maailmassa niiden lämpimän ilmaston vuoksi. Miedot cashewpähkinät ovat n[...]
Lue lisää

saksanpähkinät

Saksanpähkinät ovat monikäyttöisiä, ne maistuvat niin salaateissa, välipalaksi kuin juustojen seurassa ja sopivat mainiosti myös leivontaan.

Earth Control saksanpähkinät tulevat Kaliforn[...]
Lue lisää