Kotitekoinen granola

kookosta, siemeniä ja pähkinöitä

  • 30 min
Resepti: Ditte Ingemann

Ainesosat

  • 150 g kookosjauhoja
  • 50 g kookoshiutaleita
  • 50 g seesaminsiemeniä
  • 50 g auringonkukansiemeniä
  • 50 g kurpitsansiemeniä
  • 3 tl kanelia
  • 3 tl kardemummaa
  • 3 rkl kookosöljyä
  • 200 g Earth Control karkeaksi paloiteltuja pähkinöitä suolaamatonta pähkinäsekoitusta, manteleita tai hasselpähkinöitä

Ohje

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita kaikki ainesosat keskenään ja levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa noin 20-25 minuuttia, sekoita välissä seosta ja katso ettei granolasta tule liian tummaa. Anna granolan jäähtyä kokonaan ennen rasiaan laittoa. Nauti jogurtin, Skyr:in tai smoothien päällä.

jumborusinat

Keski- ja pohjois-Chilen ilmastossa rusinoistamme kasvaa mehukkaita, erityisen makeita sekä suurikokoisia. Earth Control rusinat ovat Jumbo Flame-lajiketta, jota joskus myös gourmetrusinaksi kutsutaan[...]
Lue lisää

kurpitsansiemenet

Kuivapaahdettujen ja suolattujen kurpitsansiementen aromi sopii erityisesti salaatteihin, keittoihin ja kasvisruokiin. Olemme paahtaneet siemenet omassa paahtimossamme, jotta saamme niistä juuri oikea[...]
Lue lisää