Grillatut paprikat

maapähkinä-kurpitsansiemensekoituksen kanssa

  • 30 min.
  • 3 annosta
Resepti: Michala Kramer, Micadeli.dk

Ainesosat

Ainesosat:

  • 3 paprikaa
  • 100 g. bulguria
  • 200 g. kirsikkatomaatteja
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 50 g. sokeriherneen palkoja
  • 1 pss Earth Control paahdettua ja suolattua salaattisekoitusta
  • Tuoretta basilikaa

Ohje

Valmista bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele paprikat, halkaise ne pitkittäissuunnassa ja poista siemenet. paloittele kirsikkatomaatit ja laita ne kuumaan grilliin/parilalle yhdessä paprikoiden kanssa. Kypsennä muutama minuutti kummaltakin puolelta, kunnes paprikat ovat pehmenneet.

Hienonna basilika. Sekoita basilika, bulgur ja öljy. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Aseta paprikanpuolikkaat lautaselle ja täytä ne maustetulla bulgurilla.

Lisää päälle grillatut tomaatit, herneenpalot ja earh Control salaattisekoitusta.

salaattisekoitus

Teitpä vihreää salaattia tai coleslaw-salaattia, paahdettujen ja suolattujen maapähkinöiden ja kurpitsansiementen sekoitus tuo annokseen lisää makua ja rapeutta. Sopii mainiosti myös grilliruokien kav[...]
Lue lisää