Granola

jumborusinoilla ja cashewpähkinöillä

  • 25 min
  • 350 g
Resepti: Ditte Ingemann

Ainesosat

  • 3 rkl Earth Control cashewpähkinöitä
  • 2 rkl auringonkukansiemeniä
  • 2 rkl Earth Control jumborusinoita
  • 4 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl tattarihiutaleita
  • 1 dl kookosjauhoja

Ohje

Pilko cashewpähkinät rouheeksi ja sekoita muiden ainesosien, paitsi rusinoiden, kanssa. Levitä seos leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Sekoita usein paistamisen aikana. Anna granola jäähtyä ennen kuin lisäät rusinat joukkoon. Säilytä granolaa kuivassa ja puhtaassa lasiastiassa. Nauti jogurtin tai smoothien kanssa.

jumborusinat

Keski- ja pohjois-Chilen ilmastossa rusinoistamme kasvaa mehukkaita, erityisen makeita sekä suurikokoisia. Earth Control rusinat ovat Jumbo Flame-lajiketta, jota joskus myös gourmetrusinaksi kutsutaan[...]
Lue lisää

cashewpähkinät

Tarkkaan valikoidut cashewpähkinämme tulevat pääasiallisesti Vietnamista tai Intiasta, jotka ovat mitä parhaimpia kasvupaikkoja maailmassa niiden lämpimän ilmaston vuoksi. Miedot cashewpähkinät ovat n[...]
Lue lisää