Gluteenittomat pähkinäpallot

karpaloita ja kurpitsansiemeniä

  • 45 min
  • 12 kpl
Resepti: Ditte Ingemann

Ainesosat

  • 100 g Earth Control hasselpähkinöitä
  • 100 g Earth Control manteleita
  • 100 g pellavansiemeniä
  • 1 rkl Earth Control chia-siemeniä
  • 100 g auringonkukansiemeniä
  • 50 g Earth Control kurpitsansiemeniä
  • 50 g seesaminsiemeniä
  • 60 g Earth Control karpaloita
  • 6 kpl kananmunia
  • 2 rkl öljyä
  • 1/2 tl suolaa

Ohje

Rouhi hasselpähkinät ja sekoita ne muiden ainesosien kanssa. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 180 asteessa noin 30-25 minuuttia.

Vinkki!
Ota evääksi ja nauti voinokareen, juuston tai hillon kanssa.

kurpitsansiemenet

Kuivapaahdettujen ja suolattujen kurpitsansiementen aromi sopii erityisesti salaatteihin, keittoihin ja kasvisruokiin. Olemme paahtaneet siemenet omassa paahtimossamme, jotta saamme niistä juuri oikea[...]
Lue lisää

pähkinäsekoitus

Olemme valinneet pähkinäsekoitukseemme tutut suosikit; mantelit, cashewpähkinät, maapähkinät ja hasselpähkinät. Nauti välipalaksi suoraan pussista tai käytä leivonnassa.
Lue lisää