HEDELMÄISET VÄLIPALAPATUKAT

Kaakaota, taateleita ja cashewpähkinöitä

  • 60 min
  • 6 kpl
Resepti: Linn Grubbström

Ainesosat

  • 175 g Earth Control taateleita
  • 70 g Earth Control kuivapaahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä
  • 1 tl maapähkinävoita
  • 1 luomuappelsiini
  • 2 rkl kaakaojauhetta

Ohje

Pilko cashewpähkinät pieniksi paloiksi käsin tai monitoimikoneella. Leikkaa taatelit pieniksi paloiksi ja lisää ne tehosekoittimeen. Raasta mukaan appelsiinin kuori ja purista 2 tl mehua, lisää kaakaojauhe ja maapähkinävoi. Sekoita, kunnes massa on tasaista. Laita jääkaappiin 30 minuutiksi. Aseta massa kahdenleivinpaperin väliin ja muotoile kaulimella noin sentin paksuiseksi levyksi. Laita jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi. Leikkaa sopivan kokoisiksi patukoiksi. Säilytä jääkaapissa.

taatelit

Kivettömät Deglet Nour taatelimme ovat kasvaneet Tunisiassa, missä lämmin, subtrooppinen ilmasto tarjoaa hedelmille hyvät kasvuolosuhteet. Taatelipalmuja on kasvatettu yli 8000 vuoden ajan. Hedelmät m[...]
Lue lisää

cashewpähkinät

Tarkkaan valikoidut cashewpähkinämme tulevat pääasiallisesti Vietnamista tai Intiasta, jotka ovat mitä parhaimpia kasvupaikkoja maailmassa niiden lämpimän ilmaston vuoksi. Miedot cashewpähkinät ovat n[...]
Lue lisää