Couscous-salaatti

yrttejä ja pähkinä-hedelmäsekoitusta

  • 20 min
  • 4 annosta
Resepti: Ditte Ingemann

Ainesosat

  • 2 ½ dl couscous-ryynejä
  • 3 dl kiehuvaa vettä
  • ½ nippu persiljaa
  • ½ nippu korianteria
  • 1 granaattiomena
  • 1 pussi Earth Control Salaattisekoitusta hedelmillä

Kastike

  • 4 rkl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 (luomu)sitruunan raastettu kuori
  • 1 tl juustokuminaa l. jeeraa
  • suolaa

Ohje

Laita couscous kulhoon ja kaada kiehuva vesi päälle. Anna imeytyä peitettynä 10-15 minuuttia.
Puhdista yrtit huolellisesti ja hienonna ne.
Sekoita valmista couscousia haarukalla, jotta jyvät irtoavat toisistaan.
Irrota granaattiomenan siemenet.
Sekoita kastikkeen ainekset ja tarkista maku.
Sekoita kastike, yrtit ja granaattiomenan siemenet couscousin sekaan ja ripottele päälle salaattisekoitusta ennen tarjoilua.

Vinkki! Tämä salaatti sopii oivallisesti lampaanlihan seuraksi. Jos salaattia jää yli, saat siitä seuraavaksi päiväksi hyvän lounassalaattipohjan.

salaattisekoitus hedelmillä

Tee salaatistasi juhlavampi lisäämällä siihen sekoitustamme, jossa on kuivattuja, eksoottisia hedelmiä, maapähkinöitä, cashewpähkinöitä ja kurpitsansiemeniä. Nämä maut nostavat salaattisi aivan uudell[...]
Lue lisää