Myskikurpitsakeitto

ja täysjyväkrutonkeja

  • 40 min.
  • 2 annosta
Resepti: Michala Kramer

Ainesosat

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 myskikurpitsa
  • 1 litra kasvislientä
  • 1 pss Earth Control Täysjyväkrutonkeja
  • suolaa ja pippuria
  • ranskankermaa

Ohje

Lämmitä öljy kasarissa keskilämmöllä. Lisää hienonnettu/puristettu valkosipuli ja anna hautua muutama minuutti.

Kuori myskikurpitsa ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää kuutiot kasariin, samoin litra kasvislientä. Anna kiehua 20-25 minuuttia kunnes kurpitsa on täysin pehmennyt ja mausta.

Soseuta keitto tehosekoittimessa. Tarjoa ranskankerman ja täysjyväkrutonkien kanssa.

krutongit

Kokeile uutuustuotettamme, jossa on 40 % täysjyvävehnää! Krutongit on paahdettu oliiviöljyn kera ja ne on maustettu suolalla. Krutongit kuuluvat Caesar-salaattiin, mutta sopivat mainiosti myös vihreis[...]
Lue lisää

krutongit

Tiesitkö, että krutongin nimi on peräisin ranskan kielen sanasta croûte, mikä tarkoittaa rapeaa kuorta? Alun perin krutonki tarkoitti öljyllä siveltyä patonkiviipaletta, joka oli paahdettu puu-uunissa[...]
Lue lisää