VOISSA PAAHDETUT RUUSUKAALIT

granaattiomenaa, minttua & cashewpähkinöitä

  • 20 min
  • 4 annosta
Resepti: Ditte Ingemann

Ainesosat

  • 400 g ruusukaaleja
  • 3 rkl voita
  • 1/2 nippu tuoretta minttua hienonnettuna
  • 1 granaattiomena
  • 60 g Earth Control cashewpähkinöitä
  • Suolaa ja pippuria

Ohje

Puhdista kaalit huolellisesti ja poista uloimmat lehdet. Jos käytät pakastettua kaalia, anna sulaa ennen valmistusta. Puolita ruusukaalit ja paista voissa keskilämmöllä noin 10-12 minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää karkeasti rouhitut pähkinät ja jatka paistamista noin 5 minuuttia. Ota pois liedeltä ja kaada tarjoiluastiaan. Lisää granaattiomenan siemenet ja ripottele pinnalle minttua. Sopii hyvin porsaanlihan seuraksi.

cashewpähkinät

Tarkkaan valikoidut cashewpähkinämme tulevat pääasiallisesti Vietnamista tai Intiasta, jotka ovat mitä parhaimpia kasvupaikkoja maailmassa niiden lämpimän ilmaston vuoksi. Miedot cashewpähkinät ovat n[...]
Lue lisää